Nova Incasso Ook In 2019 Een FD Gazelle | Incassobureau Groningen En Amsterdam

Nova Incasso wint Zilveren Gazelle van het noorden

Op donderdag 7 november werden de Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle van Noord-Nederland uitgereikt. Na een Gouden Gazelle in 2017 en een FD Gazelle in 2018 ontving Nova Incasso dit jaar de Zilveren Gazelle in de categorie middelgroot.

FD Gazellen Awards

Elk jaar worden de FD Gazellen uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemingen moeten hiervoor aan een aantal criteria voldoen. Zo moeten de bedrijven de afgelopen drie jaar ten minste 20% omzetgroei hebben gehad.

Per regio en categorie reikt het FD ook nog eens de Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle uit. In 2017 won Nova Incasso de FD Gouden Gazelle van de regio Noord-Nederland. In 2018 won Nova Incasso een FD Gazelle. Dit jaar won Nova Incasso de Zilveren Gazelle van Noord-Nederland in de categorie middelgroot.

Het No Pay-principe van Nova Incasso

Het van origine Groningse bedrijf Nova Incasso is een incassobureau, gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op bedrijven en particulieren. 

Nova Incasso werkt volgens het No Pay-principe, anders dan het No Cure No Pay-principe dat veel andere bedrijven gebruiken. 

Het No Pay-principe houdt in dat opdrachtgevers 100% van de vordering terugkrijgen wanneer deze is betaald. Het uitbesteden van een vordering aan Nova Incasso is voor de opdrachtgever dus geheel kosteloos. De kosten die worden gemaakt zijn voor rekening van de debiteur.

De eigen software van Nova Incasso

Nova Incasso heeft haar eigen incassosoftware ontwikkeld die opdrachtgevers en debiteuren van extra service voorziet. De software maakt het eenvoudig voor debiteuren om openstaande vorderingen te voldoen. Hierdoor betalen debiteuren sneller.

Opdrachtgevers hebben met de incassosoftware 24/7 toegang tot de status van hun dossiers.

Daarbij kan het systeem van Nova Incasso koppelen met bijvoorbeeld het boekhoudsysteem of CRM pakket van de opdrachtgever, waardoor vorderingen eenvoudig uitbesteed kunnen worden aan de hand van afgesproken criteria. Op deze manier bespaart de opdrachtgever zowel kosten als tijd.

Nova Incasso: Zilveren Gazelle in 2019

Het team van Nova Incasso werkt keihard om de incassowereld beter en transparanter te maken. Dat hard werken en het vertrouwen van onze opdrachtgevers dit jaar resulteert in een Zilveren Gazelle, is een prachtige kers op de taart.

Meer weten over de diensten van Nova Incasso? Bekijk onze diensten.

Back To Top
Zoeken