skip to Main Content

Bij Nova Incasso zijn we ons ervan bewust dat we deel uitmaken van een grotere maatschappij waarin we verantwoordelijkheden hebben. Op verschillende manieren probeert Nova Incasso nu en in de toekomst iets terug te doen, voor zowel het milieu als de maatschappij. Hieronder staan enkele voorbeelden van hoe wij op dit moment bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid

Het hoofdkantoor in Groningen is gevestigd in een pand waarvan een groot deel van het energieverbruik wordt opgevangen door zonnepanelen. Daarnaast wordt ons kantoorpand duurzaam verwarmd door aardwarmte. Dit betekent dat we voor de verwarming van het kantoor geen fossiele brandstoffen gebruiken en daardoor ook minder CO2 uitstoten.

Intern dragen we ook een steentje bij aan een beter milieu. We stimuleren onze medewerkers voor duurzame vervoersmiddelen te kiezen. Zo stimuleren we het gebruik van hybride auto’s voor lange afstanden, pakken we de fiets als het kan en reizen onze medewerkers vaak samen of met het openbaar vervoer.

Dance4life

Nova Incasso steunt Dance4life. Dance4life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst. Dan doen ze op verschillende manieren. Met muziek, dans en persoonlijke verhalen gaan lokale teams langs scholen om jongeren te inspireren deel te nemen aan het programma. Leeftijdsgenoten geven seksuele voorlichting en bieden jongeren de vaardigheden en het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om zichzelf te beschermen. Maar het allerbelangrijkste is dat Dance4life jongeren motiveert zélf in actie te komen.

Sportsponsoring

Zowel in Groningen als in Amsterdam sponsoren wij lokale sportverenigingen. In Groningen zijn wij als sponsor aangesloten bij Donar, het Groninger Basketbalteam dat op nationaal en internationaal niveau wedstrijden speelt. Ook steunen wij de Stichting Marathonschaatsen Groningen. In Amsterdam zijn wij regelmatig te vinden in de Amsterdam ArenA, als sponsor van Ajax.

Duckrace Groningen

Elk jaar ziet de vijver van het Noorderplantsoen in Groningen geel van de badeendjes. Dan strijden 5.000 badeendjes om als eerste de overkant te bereiken. De opbrengst van de Duckrace gaat elk jaar naar een goed doel. In 2017 was dit Kids United.

Steun Dance4life en help Nova Incasso over de finish van de New York Marathon! 

Op 5 november rennen Ramón en Pascuál AB van Nova Incasso de marathon van New York om aandacht te vragen en geld op te halen voor het goede doel Dance4life. Samen hebben zij het doel gesteld tenminste €10.000 op te halen om te helpen jongeren een gezonde toekomst te geven.

Helpt u mee en maakt u met ons de wereld een beetje beter?

Klik dan op een van onderstaande afbeeldingen om ons te steunen!

Back To Top
×Close search
Zoeken