Over ons | Incassobureau Groningen & Amsterdam | Nova Incasso
skip to Main Content

Nova Incasso is een dynamisch en professioneel incassobureau gevestigd in Groningen en Amsterdam. Wij helpen bedrijven met het incasseren van moeilijk inbare vorderingen op debiteuren.

Wij zijn er van overtuigd dat u geen kosten hoort te maken voor het betaald krijgen van uw facturen. Daarom werken wij volgens het door ons ontwikkelde No Pay-principe. Als opdrachtgever kunt u kosteloos een vordering uit handen geven – de incassokosten worden verhaald op de debiteur.

Over ons | Nova Incasso | Incassobureau Groningen & Amsterdam | mobile

Het verhaal achter Nova Incasso

Wat ooit begon als een idee aan de keukentafel, is anno 2020 een van de meest innovatieve incassobureaus in Nederland. Het succes van dit bedrijf is te danken aan de ambitieuze broers en zakenpartners Ramón en Pascuál AB. Op de vraag waarom incassobureaus hun opdrachtgevers geen kosteloze service bieden, kon niemand hen een antwoord geven. Het uitblijven van een oplossing motiveerde de broers om het heft in eigen handen te nemen. Nova Incasso werd geboren.

Het succes van Nova Incasso

Het succes van Nova Incasso zit niet alleen in haar kosteloze service, maar vloeit ook voort uit de software, waarmee klanten van nova Incasso 24/7 inzicht hebben in de status van hun dossier. Ook voor debiteuren is er online software, zodat facturen eenvoudig kunnen worden betaald.

Door de proactieve en adequate aanpak van nova incasso zorgt zij ervoor dat ruim 94% van de vorderingen alsnog volledig wordt voldaan.

U staat bij Nova Incasso centraal

Het doel van Nova Incasso is meer dan alleen vorderingen incasseren. Wij werken aan een zo efficiënt mogelijk proces, waarbij wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Vanzelfsprekend willen wij het beste incassobureau in Nederland zijn, waar snel incasseren een onderdeel van is. Maar nog belangrijker vinden wij onze persoonlijke relatie met u, en uw relatie met de debiteur.

Onderdeel van Nova Groep

Nova Incasso is onderdeel van samenwerkingsverband Nova Groep. Nova Groep is een samenwerkingsverband tussen Credit Care, Credit Care Factoring, Nova Incasso, Nova Legal en AVON Apps.

Met Nova Groep ontzorgen wij u van A tot Z met het innen -en indien nodig incasseren- van uw openstaande facturen. Van debiteurenbeheer tot het leggen van beslag, wij ondernemen de juiste stappen om ervoor te zorgen dat uw facturen zo snel mogelijk worden betaald.

De korte lijnen binnen Nova Groep en een overkoepelend online portaal waardoor u altijd inzage heeft in uw dossier, maken dat wij u zo goed en volledig mogelijk van dienst kunnen zijn.

Nova Groep Icoon

Awards van Nova Incasso

Dat de werkwijze van Nova Incasso werkt, blijkt ook uit de prijzen en nominaties die we de afgelopen jaren hebben ontvangen.

Winnaar Zilveren Gazelle

FD Gazellen Awards 2019

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2019

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2018

Winnaar Gouden Gazelle

FD Gazellen Awards 2017

Sectorwinnaar Fintech

Deloitte Technology Fast 50 2019

Deloitte Technology Fast 50

Deloitte Technology Fast 50 2019

Deloitte Technology Fast 50

Deloitte Technology Fast 50 2018

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2017

Onze werkwijze
Het incassotraject
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Back To Top
×Close search
Zoeken