Over ons | Incassobureau Groningen & Amsterdam | Nova Incasso
skip to Main Content

Nova Incasso is een dynamisch en professioneel incassobureau gevestigd in Groningen en Amsterdam. Wij helpen organisaties bij het incasseren van moeilijk inbare vorderingen op debiteuren en wanbetalers. Wij zijn ervan overtuigd dat een ondernemer geen kosten hoort te maken voor het ontvangen van zijn rechtmatige geld. Daarom werken wij volgens ons eigenhandige No Pay principe. Als klant van Nova Incasso betaalt u dus niet voor een door ons geïnde vordering in de buitengerechtelijke fase.

Over ons | Nova Incasso | Incassobureau Groningen & Amsterdam | mobile

Het verhaal achter Nova Incasso

Wat ooit begon als een idee aan de keukentafel, is anno 2020 een van de meest innovatieve incassobureaus in Nederland. Het succes van dit bedrijf is te danken aan de ambitieuze broers en zakenpartners Ramón en Pascuál AB. Op de vraag waarom incassobureaus hun opdrachtgevers geen kosteloze service bieden, kon niemand hen een antwoord geven. Het uitblijven van een oplossing motiveerde de broers om het heft in eigen handen te nemen. Nova Incasso werd geboren.

Het succes van Nova Incasso

Nova Incasso is een frisse wind in een anders stoffig vakgebied. Het succes zit niet alleen in de kosteloze service die het biedt, maar vloeit ook voort uit de samenwerking van specialisten met verschillende disciplines. Bij Nova Incasso geloven we niet in een standaard succesformule, maar combineren wij kennis van andere vakgebieden om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

U staat bij Nova Incasso centraal

Het doel van Nova Incasso is meer dan alleen vorderingen incasseren. Wij werken aan een zo efficiënt mogelijk proces, waarbij wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Vanzelfsprekend willen wij het beste incassobureau in Nederland zijn, waar snel incasseren een vereiste van is. Maar nog belangrijker vinden wij onze persoonlijke relatie met u, en uw relatie met de debiteur.

Onze werkwijze
Het incassotraject
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Back To Top
×Close search
Zoeken