skip to Main Content
DebiteurenbeheerBuitengerechtelijke IncassoGerechtelijke IncassoExecutie faseHuurincassoDetacheringOnze Diensten

Onze Diensten

DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN

Diensten die uw financiële positie verbeteren.

DEBITEURENBEHEER

Een goed en proactief debiteurenbeheer is belangrijk voor een financieel gezonde organisatie. Nova Incasso kan het gehele debiteurenbeheer uit handen nemen, van facturatie tot incasso. U kunt zich volledig concentreren op uw onderneming.

BUITENGERECHTELIJK

Wanneer klanten niet of laat betalen, zorgt dat voor frustraties en soms voor moeilijkheden. In de buitengerechtelijke fase motiveren we debiteuren de openstaande factuur zo snel mogelijk te voldoen, zodat u uw rechtmatige geld ontvangt.

GERECHTELIJK

Als de buitengerechtelijke fase niets oplevert, starten we in overleg de gerechtelijke fase. De debiteur ontvangt dan een dagvaarding waarin staat dat het dossier door een rechter wordt beoordeeld. Onze juristen vertegenwoordigen opdrachtgevers.

EXECUTIEFASE

Heeft u een rechtszaak gewonnen? Dan kan Nova Incasso helpen bij het uitvoeren van het vonnis. Dit doen we bijvoorbeeld door beslag te leggen.

DETACHERING

Sommige zaken verdienen de volledige aandacht. Als u behoefte heeft aan extra mankracht op uw financiële afdeling, ook dan bent u bij Nova Incasso aan het juiste adres.

HUURINCASSO

Om achterstallige huurproblemen te verhelpen en voorkomen is een aangepast incassotraject nodig. Nova Incasso helpt u bij huurincasso.

KREDIETCHECKS

Vooraf weten hoe een klant zich gedraagt als het op betalen aankomt? Dat lijkt moeilijk, maar met een kredietcheck krijgt u een kijkje in de financiële status van een potentiële klant.

Zoekt u een dienst die u hier niet tussen ziet staan? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heeft u een vraag, wilt u advies of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak Maken?

Wilt u kennismaken met ons en onze diensten? De koffie staat altijd bij ons klaar en we gaan graag met u in gesprek.

Vordering Indienen?

Is alles duidelijk en mogen wij voor u aan het werk? Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk uw vordering uitbesteden.

Back To Top
×Close search
Zoeken