Nova Incasso Ook In 2019 Een FD Gazelle | Incassobureau Groningen En Amsterdam

Nova Incasso wederom FD Gazelle: één van de snelst groeiende organisaties van Nederland

In oktober maakt het Financieele Dagblad de FD Gazellen bekend. Dit zijn de snelst groeiende organisaties van Nederland. Na de Gouden Gazelle in 2017 en een FD Gazelle in 2018 ontvangt Nova Incasso ook dit jaar weer een FD Gazelle.

FD Gazellen Awards

Elk jaar worden de FD Gazellen uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemingen die de afgelopen drie jaar minsten 20% omzetgroei hebben behaald en aan bepaalde criteria voldoen, mogen zichzelf FD Gazelle noemen. 

Per regio en categorie worden ook nog eens de Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle uitgereikt. In 2017 won Nova Incasso de FD Gouden Gazelle van de regio Noord-Nederland. In 2018 was Nova Incasso een FD Gazelle en ook in 2019 mogen wij onszelf in ieder geval FD Gazelle noemen. De Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle worden op donderdag 7 november uitgereikt.

Het No Pay-principe van Nova Incasso

Het van origine Groningse bedrijf Nova Incasso is een incassobureau gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op particulieren en bedrijven. Nova Incasso werkt hierbij volgens het No Pay-principe. Dat betekent dat opdrachtgevers 100% van de vordering terugkrijgen wanneer deze is betaald. Het uitbesteden van een vordering aan Nova Incasso is voor de opdrachtgever dus geheel kosteloos. De kosten die worden gemaakt zijn voor rekening van de debiteur.

“Opdrachtgevers zijn niet gebonden aan contracten, maar kunnen losse vorderingen bij het bedrijf aanleveren”, aldus Ramón en Pascuál AB van Nova Incasso. Dit spreekt veel bedrijven aan.

24/7 dossierinzage

De blijvende groei van het bedrijf is onder andere te danken aan de speciale incassosoftware die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Opdrachtgevers kunnen hierdoor 24/7 de status van hun dossiers inzien. Daarbij kunnen debiteuren via dit systeem inloggen om hun facturen in te zien, betalingen te doen of een betalingsregeling aan te vragen. Met de software zijn koppelingen tussen boekhoudsystemen en facturatiesystemen mogelijk.

Drie jaar op een rij FD Gazelle

Een combinatie van dit alles zorgt ervoor dat Nova Incasso alweer drie jaar op een rij FD Gazelle is. En daar zijn we trots op.

Meer weten over Nova Incasso? Neem gerust contact met ons op.

Back To Top
Zoeken