Deloitte Fast 50 Nominatie 2021

Nova Incasso is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 2021

Voor de vierde keer op rij is Nova Incasso genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 award! De uiteindelijke rangschikking zal bekend gemaakt worden op 9 november 2021.

Wat is de Deloitte Technology Fast 50 Award?

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse ranking waarin de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland erkend worden voor hun uitzonderlijke groeiprestaties. Bedrijven worden genomineerd op basis van hun gerealiseerde omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2017-2020). Tussen de winnaars zitten zowel publieke als private bedrijven. De rangschikking van de lijst zal op 9 november 2021 bekend gemaakt worden.

Wat doet Nova Incasso aan technologie?

Nova Incasso onderscheidt zich van haar concurrentie door ons eigen ontwikkelde incasso-software. Wanneer een dossier bij Nova Incasso in behandeling wordt genomen is de opdrachtgever de grip op het dossier niet kwijt. Met behulp van het online portaal blijven de opdrachtgevers op de hoogte van hun dossier.

Naast dat onze opdrachtgevers de voortgang kunnen inzien, kunnen zij ook gebruik maken van andere functionaliteiten. Zo kunnen er onder andere verschillende notificaties worden ingesteld, maar ook is het voor hen gemakkelijker om nieuwe dossiers in te dienen en kan er gebruik worden gemaakt van onze aanmaning-generator voor het genereren van juridisch correcte aanmaningen in eigen huisstijl. Tevens kan er geïntegreerd worden met andere systemen zoals boekhoudpakketten en CRM-systemen om zo efficiënt data uit te wisselen.

Dankzij onze software kunnen we het proces voor onze klanten zo gemakkelijk en fijn mogelijk laten verlopen. Daarnaast stelt het ons in staat om onnodige handelingen te automatiseren.

Onze technologie van dichtbij bekijken?

Heeft u geen dossier bij ons lopen maar wilt u wel graag onze technologie van dichtbij bekijken? Dat is geen enkel probleem! U kunt een gratis account aanmaken en de voordelen van ons portaal ondervinden.

Maak een gratis account aan
Back To Top
Zoeken