skip to Main Content

Vooraf weten hoe een klant zich gedraagt als het op betalen aankomt. Dat lijkt moeilijk, maar het inschatten van betaalgedrag van een potentiële klant is gelukkig wel te doen. Nova Incasso biedt een kijkje in de kredietwaardigheid en het historische betaalgedrag door middel van een kredietcheck.

Wat zijn kredietchecks?

Een kredietcheck is een overzicht en een kredietscore van een organisatie. Het geeft informatie over de financiële gezondheid van een organisatie. Het doel van een kredietcheck is om meer zekerheid te geven over mogelijke financiële risico’s voordat u uw product of dienst op krediet levert. Zo bent u beter voorbereid op verrassingen en vermindert u risico’s.

Bedrijfsgegevens

Algemene gegevens zoals de datum van oprichting, omvang en structuur van de organisatie, de bestuurders, de locatie en de activiteiten van de organisatie.

Jaarverslagen

Overzicht van de jaarrekeningen van de afgelopen vijf jaar. Daarmee worden de rentabiliteitsratio’s, liquiditeitsratio’s en solvabiliteitsratio’s inzichtelijk, maar ook winstmarges en de balans tussen eigen en vreemd vermogen.

Kredietscore en -limiet

Kredietscore die aangeeft hoe financieel gezond het bedrijf is. De kredietlimiet is een maximum aan krediet dat verstandig wordt geacht te verstrekken aan de betreffende organisatie.

Betalingsgegevens

Inzicht in hoe een organisatie omgaat met rekeningen en een kijkje in het betaalgedrag uit het verleden.

Faillissementsgegevens

Informatie over eventuele faillissementen of surseance van betalingen van het bedrijf.

Historie

Terugblik op het verleden, zodat inzichtelijk wordt hoe het bedrijf zich de afgelopen tijd heeft ontwikkeld.

Mediaberichten

Scan van landelijke en lokale media op relevante berichtgeving over de organisatie.

De eerste kredietcheck krijgt u van ons

Bij Nova Incasso gebruiken we geen abonnementen. Wilt u een kredietcheck laten uitvoeren? Dan krijgt u de eerste van ons. Na de eerste, betaalt u slechts €12,50 per rapport. Vanaf 50 stuks kunnen we u volumekorting aanbieden.

Kredietcheck aanvragen

Een kredietrapport aanvragen is eenvoudig. Het enige dat wij nodig hebben is het KvK-nummer van de organisatie. Beschikt u niet over het KvK-nummer? Op basis van bedrijfsnaam en adres kunnen we ook een kredietrapport verstrekken. U ontvangt het rapport binnen één werkdag van ons.

  • Uw gegevens

  • Gegevens andere partij

Vragen?

Heeft u een vraag, wilt u advies of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak Maken?

Wilt u kennismaken met ons en onze diensten? De koffie staat altijd bij ons klaar en we gaan graag met u in gesprek.

Vordering Indienen?

Is alles duidelijk en mogen wij voor u aan het werk? Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk uw vordering uitbesteden.

Back To Top
×Close search
Zoeken