Het midden- en kleinbedrijf kampt vaak met niet-betalende klanten. Bijna de helft van mkb Nederland heeft in 2017 te maken gehad met onredelijk lange betaaltermijnen en kwam daardoor in de problemen. Dat moet anders en Nova Incasso kan u daarmee helpen.

Incasseren als mkb’er

Voor veel mkb’ers is de administratie iets dat naast de reguliere werkzaamheden moet gebeuren. Maar met verschillende opdrachtgevers en meerdere werknemers kan hier veel kostbare tijd in gaan zitten. En die tijd kunt beter steken in andere zaken. Als een opdrachtgever dan na alle moeite nog steeds niet betaalt, loopt u als mkb’er nog meer risico doordat uw liquiditeit in het geding komt en u aan het voorfinancieren bent voor uw opdrachtgever.

Meer tijd voor zaken

Door uw moeilijk inbare vorderingen uit handen te geven aan Nova Incasso, geeft u zichzelf weer de tijd en de ruimte om u bezig te houden met uw corebusiness. Met Nova Incasso kiest u voor:

Kosteloze incasso

We werken volgens het No Pay-principe. Dat betekent dat onze opdrachtgevers 100% van de hoofdsom terugkrijgen wanneer de vordering is betaald in de buitengerechtelijke fase. Die kosten die worden gemaakt, komen voor rekening van de debiteur.

Op de hoogte

Uw vaste contactpersoon staat tijdens kantooruren voor u klaar om vragen te beantwoorden. Ook kunt u altijd online inzien hoe uw dossiers ervoor staan en kunt u de voortgang volgen via ons online portaal. Daarnaast kunnen we u dagelijks op de hoogte houden van vorderingen in uw dossiers.

Geen contract

De samenwerking met Nova Incasso is voor u als opdrachtgever geheel vrijblijvend, want u bent niet aan ons gebonden aan een contract. U kunt gemakkelijk een enkele opdracht aanleveren.

Klantrelatie blijft intact

We zien vaak dat ondernemers gefrustreerd raken als ze te maken hebben met wanbetalers. Door Nova Incasso in te schakelen krijgt u waarop u recht heeft én houdt u een goede relatie met uw klant.

Nog minder zorgen: debiteurenbeheer uitbesteden

Levert de financiële administratie u veel hoofdbrekens op? Dan kunt u ook gebruikmaken van de inNOVAtieve software van Nova Technology, een van onze zusterbedrijven. Software ‘Invoque’ maakt uw debiteurenbeheer overzichtelijker en makkelijker om bij te houden. Zo heeft u minder zorgen, behoudt u het overzicht én het inzicht.

Vragen?

Heeft u een vraag, wilt u advies of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak Maken?

Wilt u kennismaken met ons en onze diensten? De koffie staat altijd bij ons klaar en we gaan graag met u in gesprek.

Vordering Indienen?

Is alles duidelijk en mogen wij voor u aan het werk? Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk uw vordering uitbesteden.

Back To Top
Zoeken