Hieronder kunt u heel eenvoudig uw vordering indienen. Dien uw vordering voor 16:00 in en we starten diezelfde werkdag nog het incassotraject.

Kosteloze incasso

Wij werken volgens het No Pay-principe. Dit betekent dat wij geen vergoeding voor onze werkzaamheden in rekening brengen bij u, zolang de vordering volledig wordt voldaan in de buitengerechtelijke fase. Indien de vordering om wat voor reden dan ook niet volledig wordt betaald in deze fase, kunnen er daarentegen wel kosten in rekening worden gebracht. In dat geval gaan we in overleg met u over het nemen van juridische vervolgstappen of sluiten we het dossier met een vergoeding voor onze dienstverlening.

U zit niet vast aan een contract

Wij werken zonder contracten. U kunt gemakkelijk een opdracht als test bij ons aanleveren om te kijken of onze samenwerking bevalt. Wij zijn ervan overtuigd dat onze service en resultaten u een tevreden klant maken en wij willen u niet aan ons binden door een contract.

24/7 online dossierinzage

We hechten waarde aan transparantie. Daarom kunt u bij ons 24/7 uw dossiers bekijken en ziet u wat wij voor u hebben gedaan. Zo bent u altijd op de hoogte.

Anderen bevelen Nova Incasso aan

Nova Incasso wordt door haar klanten aanbevolen en heeft een score van 9,4 bij Klantenvertellen.

Waarom Nova Incasso?

Nova Incasso is een frisse wind in een anders stoffig vakgebied. Het succes zit niet alleen in de kosteloze service die het biedt, maar vloeit ook voort uit de samenwerking van specialisten met verschillende disciplines.

Bij Nova Incasso geloven we niet in een standaard succesformule, maar combineren wij kennis van andere vakgebieden om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Nationale en internationale incasso

We werken in het hele land en zijn niet gebonden aan plaatsen of regio’s. Ook met internationale vorderingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe het werkt

Vordering indienen

Vul de gegevens in

Vul uw gegevens en de gegevens van uw debiteur in. Upload de relevante documenten. En verstuur de gegevens.

Wij controleren de gegevens

Controle en eerste incasso acties

Wij controleren de compleetheid van de gegevens. Wij starten dezelfde werkdag onze incasso acties wanneer het dossier voor 16:00 is ingediend en wij geen aanvullende vragen over het dossier hebben.

U ontvangt uw inloggegevens

U ontvangt uw inloggegevens

U ontvangt per e-mail uw inloggegevens, waarmee u de status van uw dossier(s) 24/7 kunt inzien.

Bent u al klant? Dan kunt het dossier terugvinden in het dossieroverzicht.

Sit back & Relax

Sit back & relax

Wij gaan hard voor u aan de slag om de vordering alsnog voldaan te krijgen. U heeft er geen omkijken meer naar en kunt zich richten op uw core business. 

Vordering indienen

Formulier vordering indienen | Nova Incasso

 • Uw gegevens

 • Gegevens debiteur

 • Upload hier de factuur en eventuele overige dossiervorming (bijv. een overeenkomst, correspondentie etc.)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 20.

  Nova Incasso neemt in principe geen vorderingen van particulieren in behandeling als de hoofdsom lager is dan € 5.000,-. Heeft u een (rechtsgeldige) vordering, waarvan u wilt dat deze toch in behandeling wordt genomen door ons? Neem dan telefonisch contact met op via telefoonnummer 085 401 1034.

  Back To Top
  Zoeken