Nova Incasso is een dynamisch en professioneel incassobureau gevestigd in Groningen en Amsterdam. Wij helpen bedrijven met het incasseren van moeilijk inbare vorderingen op debiteuren.

Wij werken volgens het No Pay-principe. Dit betekent dat wij geen vergoeding voor onze werkzaamheden in rekening brengen bij u, zolang de vordering volledig wordt voldaan in de buitengerechtelijke fase. Indien de vordering om wat voor reden dan ook niet volledig wordt betaald in deze fase, kunnen er daarentegen wel kosten in rekening worden gebracht. In dat geval gaan we in overleg met u over het nemen van juridische vervolgstappen of sluiten we het dossier met een vergoeding voor onze dienstverlening.

Het verhaal achter Nova Incasso

Wat ooit begon als een idee aan de keukentafel, is anno 2023 een van de meest innovatieve incassobureaus in Nederland. Het succes van dit bedrijf is te danken aan de ambitieuze broers en zakenpartners Ramón en Pascuál AB. Op de vraag waarom incassobureaus hun opdrachtgevers geen kosteloze service bieden, kon niemand hen een antwoord geven. Het uitblijven van een oplossing motiveerde de broers om het heft in eigen handen te nemen. Nova Incasso werd geboren.

Het succes van Nova Incasso

Het succes van Nova Incasso zit niet alleen in haar service, maar vloeit ook voort uit de software, waarmee klanten van Nova Incasso 24/7 inzicht hebben in de status van hun dossier. Ook voor debiteuren is er online software, zodat facturen eenvoudig kunnen worden betaald.

Door de proactieve en adequate aanpak van Nova Incasso zorgt zij ervoor dat ruim 94% van de vorderingen alsnog volledig wordt voldaan.

U staat bij Nova Incasso centraal

Het doel van Nova Incasso is meer dan alleen vorderingen incasseren. Wij werken aan een zo efficiënt mogelijk proces, waarbij wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Vanzelfsprekend willen wij het beste incassobureau in Nederland zijn, waar snel incasseren een onderdeel van is. Maar nog belangrijker vinden wij onze persoonlijke relatie met u, en uw relatie met de debiteur.

Onderdeel van Nova Groep

Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en (gerechtelijke)incasso. Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Naast Nova Incasso zijn ook Nova Technology en Nova Legal onderdeel van Nova Groep.

Nova Groep icoon

Awards van Nova Incasso

Dat de werkwijze van Nova Incasso werkt, blijkt ook uit de prijzen en nominaties die we de afgelopen jaren hebben ontvangen.

Winnaar Gouden Gazelle

FD Gazellen Awards 2020

Winnaar Zilveren Gazelle

FD Gazellen Awards 2019

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2019

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2018

Winnaar Gouden Gazelle

FD Gazellen Awards 2017

Deloitte Technology Fast 50

Deloitte Technology Fast 50 2020

Sectorwinnaar Fintech

Deloitte Technology Fast 50 2019

Deloitte Technology Fast 50

Deloitte Technology Fast 50 2019

Deloitte Technology Fast 50

Deloitte Technology Fast 50 2018

Winnaar FD Gazelle

FD Gazellen Awards 2017

Onze werkwijze

Het incassotraject

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Back To Top
Zoeken