DebiteurenbeheerBuitengerechtelijke IncassoGerechtelijke IncassoExecutie faseHuurincassoDetacheringOnze Diensten

Onze Diensten

DIENSTEN VAN NOVA GROEP

Diensten die uw financiële positie verbeteren.

Nova Incasso is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep is een samenwerkingsverband en bestaat uit de bedrijven Nova Technology, Nova Incasso en Nova Legal. Bij Nova Groep doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere factuur wordt betaald, ook wanneer het innen hiervan niet eenvoudig is. We helpen klanten van A tot Z, van debiteurenbeheer tot beslaglegging. Hiermee biedt Nova Groep dé totaaloplossing om elke factuur betaald te krijgen.

DEBITEURENBEHEER

Een goed en proactief debiteurenbeheer is belangrijk voor een financieel gezonde organisatie. Nova Technology, ook onderdeel van Nova Groep, biedt inNOVAtieve software waarmee u een boost kunt geven aan uw debiteurenbeheer.  Zo heeft u minder zorgen, behoudt u het overzicht én het inzicht.

BUITENGERECHTELIJK

Wanneer klanten niet of laat betalen, zorgt dat voor frustraties en soms voor moeilijkheden. In de buitengerechtelijke fase motiveren we debiteuren de openstaande factuur zo snel mogelijk te voldoen, zodat u uw rechtmatige geld ontvangt.

GERECHTELIJK

Als de buitengerechtelijke fase niets oplevert, start Nova Legal, onderdeel van Nova Groep, in overleg met u de gerechtelijke fase. De debiteur ontvangt dan een dagvaarding waarin staat dat het dossier door een rechter wordt beoordeeld. De juristen van Nova Legal vertegenwoordigen opdrachtgevers.

EXECUTIEFASE

Heeft u een rechtszaak gewonnen? Dan kan Nova Legal helpen bij het uitvoeren van het vonnis. Dit doen zij bijvoorbeeld door beslag te leggen.

BOETE KOOPPRIJS

Verkoopt u een huis en is er een boetebeding opgenomen in de koopovereenkomst? Dan kunt u vaak een boete van 10% vorderen als de koper zich niet (tijdig) beroept op de ontbindende voorwaarden en zijn (betalings)verplichting niet nakomt.

HUURINCASSO

Om achterstallige huurproblemen te verhelpen en voorkomen is een aangepast incassotraject nodig. Nova Incasso helpt u bij huurincasso.

Zoekt u een dienst die u hier niet tussen ziet staan? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heeft u een vraag, wilt u advies of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak Maken?

Wilt u kennismaken met ons en onze diensten? De koffie staat altijd bij ons klaar en we gaan graag met u in gesprek.

Vordering Indienen?

Is alles duidelijk en mogen wij voor u aan het werk? Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk uw vordering uitbesteden.

Back To Top
Zoeken