Ga naar hoofdinhoud

Nova Incasso is onderdeel van Nova Groep. Bij Nova Groep doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere factuur betaald wordt, ook wanneer het innen hiervan niet eenvoudig is.

Nova Groep

Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en incasso. Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Elk bedrijf van Nova Groep is expert op haar vakgebied. Naast Nova Incasso maken ook Credit Care, Nova Legal en Avon Apps onderdeel uit van Nova Groep. Hieronder leest u wat elk bedrijf voor u kan betekenen en leest u hoe u rechtstreeks contact met hen kan opnemen.

Credit Care

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, verstuurt Credit Care facturen, herinneringen en aanmaningen aan de debiteur. Ook neemt Credit Care telefonisch contact op met debiteuren en wordt u door het portaal goed op de hoogte gehouden over de voortgang van uw (openstaande) facturen. Heeft u liever een debiteurenbeheerder bij u op locatie? Ook hierin kan Credit Care voorzien. Meer informatie over Credit Care vindt u op de website www.credit-care.com. Of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 085 1303 230.

Nova Incasso

Worden uw facturen ondanks de inspanningen van Credit Care niet betaald? Of heeft u uw eigen debiteurenbeheer goed op orde, maar heeft u de hulp nodig van een incassobureau? Nova Incasso is een expert in het incasseren van openstaande vorderingen op zowel bedrijven als particulieren.

Nova Legal

Worden uw facturen buitengerechtelijk niet betaald? Nova Legal is een expert op het gebied van het gerechtelijk incasseren van openstaande facturen. De juristen van Nova Legal hebben jarenlange ervaring op het gebied van het in rechte incasseren van openstaande facturen. Zij weten als geen ander welke aanpak werkt. Ook op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht zijn zij graag uw juridisch partner. Kijk voor meer informatie op de website www.nova-legal.nl of neem telefonisch contact met ze op via telefoonnummer 050 211 25 78.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van alle diensten die Nova Groep aanbiedt? Of wilt u hier meer informatie over? Neem contact op via info@novagroep.nl of vul het contactformulier in en ontdek wat Nova Groep voor u kan betekenen.

Back To Top
Zoeken