Nova Incasso is onderdeel van Nova Groep. Bij Nova Groep doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere factuur betaald wordt, ook wanneer het innen hiervan niet eenvoudig is.

Nova Groep

Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en incasso. Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Elk bedrijf van Nova Groep is expert op haar vakgebied. Naast Nova Incasso maken ook Nova Technology en Nova Legal onderdeel uit van Nova Groep. Hieronder leest u wat elk bedrijf voor u kan betekenen en leest u hoe u rechtstreeks contact met hen kan opnemen.

Nova Technology

Met de inNOVAtieve software Invoque van Nova Technology kunt u uw debiteurenbeheer een boost geven. Invoque maakt uw debiteurenbeheer overzichtelijker en makkelijker om bij te houden. Zo heeft u minder zorgen, behoudt u het overzicht én het inzicht. Daarnaast worden uw facturen met het gebruik van Invoque gemiddeld 8,2 dagen sneller betaald. Meer informatie over Nova Technology vindt u op de website www.novatechnology.com Of stuur een e-mail naar info@novatechnology.com

Nova Incasso

Worden uw facturen ondanks de inNOVAtieve software van Nova Technology niet betaald? Of heeft u uw eigen debiteurenbeheer goed op orde, maar heeft u de hulp nodig van een incassobureau? Nova Incasso is een expert in het incasseren van openstaande vorderingen op zowel bedrijven als particulieren.

Nova Legal

Worden uw facturen buitengerechtelijk niet betaald? Nova Legal is een expert op het gebied van het gerechtelijk incasseren van openstaande facturen. De juristen van Nova Legal hebben jarenlange ervaring op het gebied van het in rechte incasseren van openstaande facturen. Zij weten als geen ander welke aanpak werkt. Ook op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht zijn zij graag uw juridisch partner. Kijk voor meer informatie op de website www.nova-legal.nl of neem telefonisch contact met ze op via telefoonnummer 050 211 25 78.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van alle diensten die Nova Groep aanbiedt? Of wilt u hier meer informatie over? Neem contact op via info@novagroep.nl of vul het contactformulier in en ontdek wat Nova Groep voor u kan betekenen.

Back To Top
Zoeken