Nieuw Opdrachtgeversportaal Nova Incasso

Ons nieuwe portaal is live!

Bij Nova Incasso zijn wij nooit klaar met ontwikkelen van onze software en vinden wij dat het altijd beter kan. De developers van Avon Apps hebben niet stilgezeten en zijn achter de schermen druk bezig geweest met ons opdrachtgeversportaal. Onlangs ging het nieuwe opdrachtgeversportaal live. Een geheel nieuw portaal voor het oog, met hetzelfde gemak dat u van ons gewend bent.

Ons nieuwe portaal

Nova Incasso werkt met haar eigen ontwikkelde software. Deze software stelt ons onder andere in staat om onze opdrachtgevers en hun debiteuren van extra service te voorzien. Het systeem blijft hetzelfde werken en biedt u nog steeds het extra stukje gemak dat u van ons gewend bent.

Vanaf heden is het portaal gerestyled in de huisstijl van Nova Groep. Binnen het vernieuwde portaal hebben alle bedrijven van Nova Groep een eigen plek in het portaal gekregen. Per bedrijf kunt u dus uw lopende dossiers gemakkelijk terugvinden en de status hiervan inzien. Ook ziet u dus eenvoudig welk bedrijf op dat moment uw dossier in behandeling heeft.

Doordat alle bedrijven in hetzelfde portaal actief zijn, kunnen wij de korte lijnen binnen de bedrijven waarborgen en is de werkwijze van Nova Groep voor alle partijen duidelijk en overzichtelijk.

Wat is Nova Groep en wat kan zij voor u betekenen

Nova Groep is een samenwerkingsverband tussen de zusterbedrijven Credit Care, Nova Incasso, Nova Legal en AVON Apps. Samen zorgen zij ervoor dat iedere factuur betaald wordt, ook wanneer het innen hiervan niet eenvoudig is.

Met Nova Groep kunt u het hele traject van A tot Z doorlopen, maar dit hoeft niet. U kunt ook gebruik maken van de dienstverlening van één van de bedrijven.

Nieuwe functionaliteiten

Naast deze nieuwe functionaliteiten blijven wij ons verder ontwikkelen en kunt u meer nieuwe functionaliteiten verwachten. Zo is nu ook onze nieuwe aanmaning-generator gelanceerd. U kunt door middel van deze generator eenvoudig juridisch correcte aanmaningen opstellen. Deze aanmaningen kunt u in uw eigen huisstijl samenstellen door bijvoorbeeld uw eigen briefpapier als achtergrond te uploaden. Bovendien kunt u het lettertype, formaat envelop en adrespositie kiezen.

Wilt u het gemak van ons portaal ervaren? Maak een gratis account aan en ervaar de voordelen.

Heeft u al een account en heeft u vragen over ons vernieuwde portaal of heeft u tips om ons portaal nog verder te verbeteren? Wij horen het graag!

Vraag een gratis account aan             Neem contact op
Back To Top
Zoeken