Nova Incasso in top 20 Deloitte Fast 50

Op donderdag 11 oktober stond het Festivalterrein Thuishaven in Amsterdam in het teken van technologische ontwikkeling. Daar werden de winnaars van de Deloitte Technology Fast 50 bekend gemaakt. Dat is de ranglijst van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Nova Incasso eindigde op de zestiende plek. Naast Nova Incasso deden er nog zeven bedrijven uit Groningen mee.

Technologie

Nova Incasso eindigde op de tweede plek in de ranglijst van snelstgroeiende technologie bedrijven uit Groningen. De groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, komt voor een groot deel door speciale incasso software. Deze software is zelf ontwikkeld door Nova Incasso. De software zorgt dat opdrachtgevers en debiteuren altijd op de hoogte zijn van het dossier en weten waar ze aan toe zijn.

Groeiers uit Groningen

Dit jaar stonden er in totaal acht Groninger bedrijven in de ranglijst van de Deloitte Fast 50. Naast Nova Incasso streden Brandfield, Embrace SBS, Gadero Hout, Haxo, Payt en Parkos uit de stad Groningen om de eerste plek. EDC Retail uit Veendam was ook een van de 50 snelste groeiers. Vorig jaar deden er zeven bedrijven uit Groningen mee.

Blijven groeien

Nova Incasso is al eerder in de prijzen gevallen. Zo won het bedrijf in 2017 de FD Gouden Gazelle. Hiermee was het bedrijf in 2017 de snelst groeiende organisatie van Noord Nederland.

Nova Incasso op zestiende plek Deloitte Technology Fast 50 2018

Back To Top
Zoeken