Nova Incasso in actie voor een gezonde toekomst voor jongeren

Nova Incasso steunt dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een gezonde toekomst. We hebben ons aangesloten bij het friends4life-netwerk. Hiermee steunen wij dance4life financieel, maar zetten wij bovendien onze kennis en ons netwerk in om de doelstelling van dance4life te realiseren.

Eveline Aendekerk, directeur dance4life:

“We zijn enorm dankbaar voor de steun van Nova Incasso aan dance4life. Hierdoor kunnen wij nog meer jongeren voorlichting geven en komt ons droom – een gezonde toekomst voor alle jongeren wereldwijd – weer een stapje dichterbij.”

Onbeschermde seks is een van de grootste gezondheidsrisico’s voor jongeren wereldwijd. In veel landen wordt geen tot nauwelijks seksuele voorlichting gegeven en hebben jongeren geen toegang tot condooms en anticonceptie. Ook mogen ze zich vaak niet zonder toestemming van hun ouders op soa’s zoals HIV laten testen. Bovendien is de gezondheidszorg vaak niet goed op jongeren afgestemd en worden hun rechten geschonden. Hierdoor lopen jongeren gezondheidsrisico’s zoals HIV-infecties, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld.

Dance4life gelooft dat dat anders kan en droomt van een wereld waarin alle jongeren seksueel gezond zijn. dance4life inspireert jongeren met muziek en dans en geeft seksuele voorlichting. Ook motiveert dance4life hen zélf in actie te komen voor hun leeftijdsgenoten.

Dance4life gelooft in de kracht van jongeren. Want sterke jongeren veranderen de wereld zelf.

Nova Incasso steunt goede doel Dance4Life

Back To Top
Zoeken