Nova Incasso grootste Noordelijke winnaar landelijke finale FD Gazellen Awards

Op donderdag 14 december veroverde Nova Incasso een plek in de Top 10 van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op donderdag 8 november won Nova Incasso de FD Gouden Gazelle en is daarmee de snelst groeiende organisatie van Noord Nederland.

Donderdagavond stonden de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de spotlights van restaurant Dauphine in Amsterdam. Het ging hierbij om bedrijven uit alle hoeken van het land. Met een omzetgroei van 771% heeft Nova Incasso zich van een plek in de top 10 verzekerd. Op de eerste plek stond Kernfarm uit Breukelen met een omzetgroei van 4700% in de periode 2014 tot 2016. Daarbij was Nova Incasso winnaar van de FD Gouden Gazelle van Noord Nederland. De organisatie is hiermee de snelst groeiende van Noord Nederland.

Nova Incasso

Nova Incasso is een incassobureau gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op particulieren en bedrijven. “Dit gebeurt volgens het No Pay-principe, wat inhoudt dat een opdrachtgever geen kosten maakt voor het uit handen geven van een vordering in de buitengerechtelijke fase. Opdrachtgevers zijn niet gebonden aan contracten, maar kunnen losse vorderingen bij het bedrijf aanleveren”, aldus Ramón en Pascuál AB van Nova Incasso.

Succes door automatisering

De enorme groei van het incassobureau is voor een groot deel mogelijk gemaakt door speciale incassosoftware, die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Opdrachtgevers kunnen hierdoor continu de status van hun dossiers inzien. Ook debiteuren kunnen via dit systeem inloggen om facturen in te zien, betalingen te doen of een betalingsregeling aan te vragen. Daarnaast zijn koppelingen tussen boekhoudsystemen en facturatiesystemen mogelijk met deze software.

FD Gazellen Awards

Elk jaar worden de FD Gazellen uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar minsten 20% omzetgroei hebben behaald, mogen zich FD Gazelle noemen. Per regio en categorie worden ook nog eens de Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle uitgereikt. Nova Incasso won eerder vorige maand de FD Gouden Gazelle van de regio Noord-Nederland.

Meer lezen? Lees hier het verhaal van de FD Gouden Gazelle van Nova Incasso.

Back To Top
Zoeken