Klanten van Rabobank nu ook geschikt voor QR-code Nova Incasso

Gemakkelijk vorderingen voldoen via QR-code scanner in de bankieren-app

Na Knab, SNS-bank en ING kunnen nu ook de klanten van de Rabobank gebruik maken van de zogenaamde IDEAL QR-scanner in de bankieren-app. Dit betekent sneller (online) betalen en nog gemakkelijker openstaande vorderingen van Nova Incasso voldoen.

Sinds september 2017 voorziet Nova Incasso de uitgaande correspondentie van een QR-code. Deze code maakt het voor de debiteur mogelijk om nog sneller en veiliger te betalen. Door te scannen, te controleren en goed te keuren is een betaling snel en gemakkelijk gedaan. Hierdoor wordt het voldoen van een vordering steeds laagdrempeliger. Deze update van Rabobank is dan ook een belangrijke ontwikkeling voor Nova Incasso.

De verwachting is dat de meeste consumentenbanken in het komende jaar de IDEAL QR-code scan mogelijk gaan maken in de mobiel bankieren apps. De QR-scanner is tevens te gebruiken bij online betalingen en tijdens transacties bij evenementen.

Het gemak van QR-codes

Met het gebruik van QR-codes is het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier bedragen over te maken. Fouten in het bedrag, de naam, de omschrijving of in het rekeningnummer worden probleemloos ondervangen, doordat informatie automatisch in wordt geladen na het scannen. De betaler hoeft alleen maar te scannen, in plaats van de foutgevoelige informatie van A tot Z in te vullen.

Vordering voldoen via QR-code | Nova Incasso | Incassobureau Groningen & Amsterdam

Back To Top
Zoeken