Steun Dance4life en help Nova Incasso over de finish van de New York Marathon

Op 5 november rennen Ramon AB en Pascual AB van Nova Incasso de marathon van New York. Zo vragen zij voor het goede doel Dance4Life. Wilt u helpen de wereld een beetje beter te maken? Help ons mee en steun Dance4life!

Dance4life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst. Dan doen ze op verschillende manieren. Met muziek, dans en persoonlijke verhalen gaan lokale teams langs scholen om jongeren te inspireren deel te nemen aan het programma. Leeftijdsgenoten geven seksuele voorlichting en bieden jongeren de vaardigheden en het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om zichzelf te beschermen. Maar het allerbelangrijkste is dat Dance4life jongeren motiveert zélf in actie te komen.

Gezamenlijk hebben Ramon en Pascual het doel gesteld om ten minste €10.000,- op te halen voor Dance4Life. Zo wordt de missie van Dance4life steeds meer realiteit.  We zouden het fantastisch vinden als u een kleine bijdrage wilt leveren voor dit initiatief.

Er bestaat ook een mogelijkheid om met uw logo plaats te nemen op het shirt dat gedragen wordt tijdens de marathon. Informeer hiernaar bij info@nova-incasso.nl.

Back To Top
Zoeken