Last van lang openstaande facturen of niet-betalende klanten?

Nova Incasso Amsterdam biedt de oplossing

Bij Nova Incasso Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op particulieren en bedrijven. Wij geloven dat een ondernemer geen kosten hoort te maken voor het betaald krijgen van facturen. Daarom werken wij volgens het No Pay principe en is het uitbesteden van een openstaand bedrag voor onze opdrachtgevers kosteloos.

Kosteloze incasso

Onze kosteloze incasso kan door het No Pay-principe. Dat houdt in dat opdrachtgevers 100% van de hoofdsom terugkrijgen als de vordering wordt betaald. De gemaakte kosten zijn voor rekening van de debiteur.

Op de hoogte

Elke opdrachtgever krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens kantooruren kunt u altijd bij deze persoon terecht. Bovendien kunt u altijd uw dossiers inzien via een persoonlijk online portaal.

Geen contract

Wij werken zonder contracten. U kunt gemakkelijk een opdracht als test bij ons aanleveren om te kijken of onze samenwerking bevalt. Wij zijn ervan overtuigd dat opdrachtgevers terugkomen door de kwaliteit van onze diensten.

Van begin tot eind

Wij kunnen u in het gehele incassotraject bijstaan. Van debiteurenbeheer, buitengerechtelijke incasso, gerechtelijke incasso tot de executiefase; u kunt rekenen op onze diensten en op ons advies.

Daadkrachtig & Rechtvaardig

Anderen bevelen Nova Incasso Amsterdam aan

Nova Incasso wordt door haar klanten aanbevolen en heeft een score van 9,4 bij Klantenvertellen.

Debiteurenbeheer

Geen zorgen meer over debiteurenbeheer? Nova Incasso Amsterdam neemt het gehele debiteurenbeheer van u over, zodat u zich weer kunt richten op uw corebusiness.

Buitengerechtelijke Incasso

Uw tijd is kostbaar en moet u niet verdoen aan het proberen te incasseren van moeilijk inbare vorderingen. Nova Incasso Amsterdam neemt uw zorgen uit handen zonder dat het u iets kost. Daarnaast blijft u altijd op de hoogte doordat u alles online kunt volgen.

Gerechtelijke Incasso

Betaalt uw debiteur in de buitengerechtelijke fase niet, dan kunnen we in overleg met u de gerechtelijke fase starten. Een van onze bekwame juristen vertegenwoordigd u in de rechtszaal.

Executie Fase

Zodra de rechtszaak is geweest en de rechter heeft toegewezen, helpt Nova Incasso Amsterdam bij het uitvoeren van dit vonnis. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld beslag leggen.

Hoog slagingspercentage

Door onze proactieve houding én adequate en frequente contact incasseren wij in 93% van de gevallen de openstaande vordering.

Brancheorganisatie

Nova Incasso Amsterdam is aangesloten bij ACA International. Dat is de wereldwijze brancheorganisatie voor incassobureaus en krediet professionals.

Experts in het vak

Ons team bestaat uit specialisten uit het vakgebied. Wij werken met credit management professionals en juristen.

Landelijke dekking

Vanuit onze vestiging in Amsterdam werken wij in het hele land. We zijn niet gebonden aan plaatsen of regio’s. Ook bieden we internationale incasso aan.

Wij het overzicht, u het inzicht

Een vordering uit handen geven aan Nova Incasso Amsterdam betekent niet dat u grip op uw dossier kwijt bent. Met ons 24/7 online portaal kunt u altijd en overal kijken hoe uw dossier ervoor staat, welke handelingen we hebben verricht en welke afspraken zijn gemaakt.

Online dossier inzage Nova Incasso

Vragen?

Heeft u een vraag, wilt u advies of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak Maken?

Wilt u kennismaken met ons en onze diensten? De koffie staat altijd bij ons klaar en we gaan graag met u in gesprek.

Vordering Indienen?

Is alles duidelijk en mogen wij voor u aan het werk? Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk uw vordering uitbesteden.

Back To Top
Zoeken