Ga naar hoofdinhoud

Staan uw facturen te lang open of worden ze niet betaald?

Dan biedt Nova Incasso de oplossing

Nova Incasso is een incassobureau gespecialiseerd in het incasseren van openstaande bedragen op particulieren en bedrijven. Wij vinden dat een ondernemer geen kosten hoort te maken voor het betaald krijgen van zijn of haar facturen. Daarom is het uitbesteden van een vordering voor de opdrachtgever kosteloos.

Kosteloze incasso

We werken via het No Pay-principe. Dat betekent dat onze opdrachtgevers 100% van de hoofdsom terugkrijgen wanneer de vordering is betaald. De kosten die worden gemaakt zijn voor rekening van de debiteur.

Op de hoogte

U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen bij wie u tijdens kantooruren altijd terecht kunt. Daarnaast heeft u altijd toegang tot een persoonlijk portaal waar u al uw dossiers kunt inzien en de voortgang kunt volgen.

Geen contract

Wij werken zonder contracten. U kunt gemakkelijk een opdracht als test bij ons aanleveren om te kijken of onze samenwerking u bevalt. Wij zijn ervan overtuigd dat opdrachtgevers terugkomen door de kwaliteit van onze diensten.

Nova Groep

Nova Incasso is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en (gerechtelijke)incasso.

Anderen bevelen Nova Incasso aan

Nova Incasso wordt door haar klanten aanbevolen en heeft een score van 9,4.

Hoog slagingspercentage

Door proactief, adequaat en consequent contact hebben wij een slagingspercentage van 94%.

Brancheorganisatie

Wij zijn aangesloten bij ACA International, de wereldwijde brancheorganisatie voor incassobureaus en krediet professionals.

Experts in het vak

Wij werken met specialisten in ons vak. Ons team bestaat uit credit management professionals en uit juristen.

Landelijke dekking

Wij werken in het hele land en zijn niet gebonden aan plaatsen of regio’s. Ook bieden we internationale incasso aan.

Debiteurenbeheer

Wilt u uw debiteurenbeheer een boost geven en sneller uw facturen betaald krijgen? Dan kunt u gebruikmaken van Invoque, de inNOVAtieve software van Nova Technology (ook onderdeel van Nova Groep).

Buitengerechtelijke Incasso

Steek niet te veel kostbare tijd in het innen van openstaande vorderingen. Nova Incasso neemt uw zorgen uit handen en doet dat geheel kosteloos. Bovendien blijft u op de hoogte doordat u alles online kunt volgen.

Gerechtelijke Incasso

Als de debiteur niet betaalt in de buitengerechtelijke fase, kan Nova Legal onderdeel van Nova Groep voor u gerechtelijke maatregelen treffen. U wordt dan vertegenwoordigd door één van hun bekwame juristen.

Executie Fase

Wanneer de rechter een uitspraak heeft gedaan en uw vordering heeft toegewezen in een vonnis, zorgt Nova Legal ervoor dat het vonnis ten uitvoer wordt gelegd middels de deurwaarder

Wij het overzicht, u het inzicht

Een vordering uitbesteden aan Nova Incasso betekent niet dat u de grip op het dossier kwijt bent.
Met onze 24/7 online dossier inzage kunt u altijd en overal kijken welke handelingen we hebben verricht, welke afspraken zijn gemaakt en hoe uw zaak ervoor staat.

Demo account aanvragen online portaal Nova Incasso

Vragen?

Heeft u een vraag, wilt u advies of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak Maken?

Wilt u kennismaken met ons en onze diensten? De koffie staat altijd bij ons klaar en we gaan graag met u in gesprek.

Vordering Indienen?

Is alles duidelijk en mogen wij voor u aan het werk? Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk uw vordering uitbesteden.

Back To Top
Zoeken